top of page

Allmänna villkor för Vinoro AB:s webbplatser

Följande villkor gäller för tillgång till och användande av denna webbplats. Ditt användande av webbplatsen innebär att Du godkänner och accepterar dessa villkor utan undantag. Aktuellaviner.com är ett varumärke som representerar denna webbplats och som ägs av Vinoro AB.

SYFTE


Tillhandahålla marknaden med kvalitativ information inom ett visst produktsegment, främst vin.

VÅR TJÄNST


Oberoende informationskanal och nyhetssajt för alkoholhaltiga drycker där man upplyser besökaren om produkter från Systembolagets olika sortiment, däribland utvalda tips och beställningsvaror. Webbplatsen fungerar även som ett verktyg för att enklare hitta nya produkter som finns tillgängliga på Systembolaget.

INFORMATION I ENLIGHET MED DATASKYDDSFÖRORDNINGEN (GDPR)

Vinoro AB , värnar om din personliga integritet. Genom att besöka och interagera med vår hemsida (”Tjänsten”) kommer personuppgifter att samlas in och behandlas.

I enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) kan Du när som helst återkalla ditt samtycke genom att avregistrera dig från våra tjänster eller kontakta oss på något av följande sätt:

info@vinoro.se

Vinoro AB
c/o MRESELL AB, Rörstrandsgatan 39 B, 113 41 Stockholm

VI BEHANDLAR DINA PERSONUPPGIFTER FÖR FÖLJANDE SYFTEN:

  • För att ge dig tillgång till Tjänsten

  • För att kunna ge dig kundsupport

  • För att kunna marknadsföra Tjänsten samt liknande produkter och tjänster

  • För att motverka bedrägeri och missbruk av Tjänsten samt andra olagliga aktiviteter som kan förekomma

  • För att utveckla Tjänsten utefter hur användarna faktiskt använder den, t.ex. göra vissa delar eller produkter mer framträdande och redigera layout

  • För att optimera vår service och Tjänst

 

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter hänvisar vi dig till vår integritetspolicy.

GARANTIER


Aktuellaviner.com lämnar inga garantier eller utfästelser för denna webbplats eller information, produkter och annat innehåll (inklusive tredje parts information, produkter, innehåll och tjänster) som finns eller erhållits genom denna webbplats.

ANSVARSBEGRÄNSNING


Varken Aktuellaviner.com eller någon annan part som bidrar med information på webbplatsen kan i något fall hållas ansvarig för skador som orsakats annan.

VIDARELÄNKNING VIA AKTUELLAVINER.COM


Observera att Aktuellaviner.com ej är en samarbetspartner med Systembolaget.

FÖRFARANDE

PÅ VINOROS WEBBPLATSER

Du väljer de produkter du vill gå vidare till från Vinoros webbplatser.

Ingen beställning sker direkt på någon av Vinoros webbplatser.

PÅ SYSTEMBOLAGETS WEBBPLATS

Du vidarebefordras till Systembolagets webbplats. Eftersom Vinoro med dess webbplatser och Systembolaget inte har något kommersiellt samarbete sker all försäljning och beställning på Systembolagets sida.

 

GODKÄNNANDE

Om du klickar dig vidare till en produkt på Systembolagets webbplats från någon av Vinoros webbplatser så godkänner du att få tips, information och annonser via mail från samtliga av Vinoros varumärken Vinbanken, Receptkort, WineScanner och AktuellaViner. Du kan även få SMS till din mobiltelefon. Men närhelst du önskar kan du enkelt med ett knapptryck i utskicket avbryta mail-utskicken, medans för SMS-utskicken behöver man SMSa VIN STOP till 71050 för att avregistrera.

 

Vinoro AB förbehåller sig rätten att ändra villkoren på denna sida. Uppdaterade villkor är giltiga från och med det de ligger publicerade på webbplatsen.

bottom of page